Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Glostrup

850 m2 kontor i Glostrup til leje

Sublimt kontor med mulighed for indflydelse på indretning og istandsættelse.

Lejemålet er beliggende i Glostrup tæt ved til/afkørsel til motorvejen og Ringvejen. Har også nem adgang med offentlig transport og kommende letbane, lige forenden af vejen.

Ejendommen byder på høj sikkerhed i form af elektronisk sikringsport, overvågning af ejendommen samt hele matriklen er hegnet ind. Yderligere er her fri parkering, 4 elevator samt 1 stor vareelevator, som går hele vejen fra kælderen og op.

I vil få tilknyttet en fast kontaktperson, så vi hurtigt kan sætte ind, hvis der mod forventning skulle opstå problemer. Der forefindes ejendomskontor på ejendommen, hvor ejendommens administration også holder til. Den faste vicevært vil i dagligdagen tage hånd om jeres små eller store problemer.

Lejemålet er på 520 kvm og vil blive istandsat af udlejer efter aftale med jer. Her vil som udgangspunkt være to toiletter, køkken/spise faciliteter, et mødelokale, 3 mindre kontorer og et stort kontor/alrum. Udover ovenstående kan der aftales andre forhold der kan laves, således at lejemålet kan tilpasses den enkelte lejer og dennes behov.

Vi lever af glade lejere og lægger derfor stor vægt på den daglige dialog og sammenspil med vores lejere. Vi ser frem til at vise jer, jeres kommende kontor hvor I kan få de bedste betingelser for jeres virksomhed.