Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, butik, showroom til leje i Kastrup

320 - 2026 m2 kontor, butik, showroom i Kastrup til leje

Genindvielse af en 275 år gammel industrihistorie

Vi er stolte over at kunne præsentere "Magasinet" i Bryggergården til erhvervsudlejning. Denne charmerende ejendom er en af kronjuvelerne i dansk industrihistorie og er samtidig et af de få tilbageværende industrikomplekser. Med sig, bærer ejendommen en 275 år lang og særlig historie. Bryggergården ligger ved Amager Strandvej ned til Øresund med en yderst central beliggenhed i området tæt på Kastrup lystbådhavn.

Området

Bryggergårdens centrale placering i det nye internationale udviklingsområde Scanport huser bl.a. Ferrings nye hovedkvarter tegnet af Norman Fosters tegnestue, Den Blå Planet og Scandic Hotel. Ligeledes tegnes området også af Københavns Lufthavn, der ligger 2 kilometer væk. Et område i vækst og med store visioner. Der er særdeles gode tilkørselsforhold fra indfaldsveje samt motorveje til og fra København fra både Malmø og motorring 3. Endvidere ligger Kastrup Metro station blot et stenkast væk ligesom Amager Strandvej byder på busforbindelser. Derudover kan man gå til Kastrup lufthavn på 10 min. P-pladser kan tillejes direkte ved lejemålet.

Ejendommen

Bryggergården er oprindeligt opført i 1747 af Jacob Fortling og er gennem årene blevet udbygget og ombygget adskillelige gange. Ejendommen og området, der også var kendt som Kastrup Værk, har tidligere været betydeligt større, men er nu reduceret til sine oprindelige bygninger, der er fredet.

Magasinet er del af det oprindelige Bryggergården fra 1747, og ha...