Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Butik til leje i 5210 Odense NV

Tarup Center er et moderne og meget populært butikscenter som byder på et varieret udvalg af 44 butikker og 1 varehus. Tarup Center har hvert år ca. 2 mill. besøgende.

Endvidere er der i forbindelse med Tarup Centers parkeringsplads kontorbygning med bl.a. Netto i stueplan samt på 1. og 2. sal læger, tandlæge, køreskole og advokatpraksis på samlet 4.250 m².

Dette lejemål ligger som første butik ved Indgang A og har en bred åben facade, regulært salgsareal samt personalefaciliteter. Lejemålet egner sig til kiosk, spillecafé eller pakkeshop.

De mange butikker spænder bredt og imødekommer ethvert behov. Fra eksklusive modeforretninger til praktiske dagligvarebutikker og specialforretninger, tilbyder Tarup Center en alsidig shopping oplevelse. De tilgængelige offentlige transportmuligheder er fremragende, enten via Letbane, hyppige busforbindelser og bekvem adgang til nærliggende hovedveje.

Tarup Center råder desuden over 500 betalingsfrie p-pladser.

Tak for din interesse i ejendommen


Sagsprospektet vil blive sendt til din mail, men du kan også se det med det samme på nedenstående link.

Tak for din henvendelse. Din besked vil blive behandlet hurtigst muligt.

Få besked om nye ejendomme før andre



Tak for din tilmelding


Vi har noteret dine ønsker.

Vi kontakter dig, så snart der er en ejendom, som matcher dine kriterier.

Få en uvildig v...