Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Ledigt kontor med mulighed for tilpasning - og lagerareal

Ejendommen

Logistik- og kontorejendom i Kastrup med ledigt kontor- og lagerareal. Bygningen har en central beliggenhed med 3 km fra Københavns lufthavn og 10 km fra indre by. Der er gode parkeringsforhold og mulighed for nem på- og aflæsning.

Lejemålet er på 300 m² og er beliggende på 1. sal, hvor der også er tekøkken med spiseområde. Der er gode tilpasningsmuligheder f.eks. kombination af showroom og kontor. Der er mulighed for at indrette opdeling af kontor og lager efter behov. Lokalerne er lyse og i velholdt stand.

Lejemålet er ledigt pr. dags dato.

Din erhvervsmægler i Norden.

Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesidder, eller til dig, som ønsker at finde lokaler til din virksomhed.

Croisette består af engagerede erhvervsejendomsmæglere med fokus på nytænkning, passion, bæredygtighed og langsigtede løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan vi kan skabe værdi for jer.