Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Taastrup

6322 m2 kontor i Taastrup til leje

Arkitekttegnet nybyggeri med 6.322 m² kontor og lager. Eftertragtet adresse i Klovtofte Erhvervsområde i Taastrup.

Nyopført domicil i Klovtofte Erhvervsområde. 6.322 m² administration, lager/produktion og varegård i flot arkitektur, omringet af den smukke, vilde natur. Her får du de smukkeste rammer til jeres nye domicil.
Lige nu er her en byggegrund – der igennem et par år har skabt grobund for vild natur, som gavner biodiversiteten i området. Her er sommerfugle, bier, fugle – og indimellem medarbejdere fra naboejendommens virksomheder, som nyder en “walk-and-talk” eller spiller fodbold på den bagerste del af grunden.
Men snart opføres det, der uden tvivl bliver Klovtofte Erhvervsområdes flotteste ejendom: Nybygget 6.322 m² tegnet af ARDESS, der bl.a. står bag Årets Kontorbyggeri 2020 hos Ambiente i Skanderborg, opført på 12.887 m² grund med indbygget biodiversitet. Ude og inde mødes du af flot arkitektur, der kan skabe meget attraktive rammer for enhver virksomhed. Måske din?