Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Odense C

520 m2 kontor i Odense C til leje

Nyrenoveret kontor på Odense Havn

Unik ejendom med mulighed for at sætte sit eget præg.

Denne flotte og spændende ejendom som vi overtog 1. januar 2018, er beliggende på første række ud til havnekajen. Ejendommen har et flot lysindfald og rummer både en fantastisk udsigt og et kæmpe potentiale. Indvendigt er bygning præget af mange sjove detaljer, der vidner om ejendommen og dens tidligere anvendelse.

Komplekset har i en årrække været anvendt som havne mølle. Vores vision er, via en renovering og modernisering, at skabe en spændende kontorejendom som kan matche det inspirerende og unikke havnemiljø i Odense. Bygningen vil blive transformeret til et moderne kontormiljø i særklasse, med storrums- og cellekontorer, mødelokaler, nye toilet- og køkkenfaciliteter. Lejemålet er ideelt til kontorformål.

Vi huser allerede selskaber som Sentia, Grakom, Erik Arkitekter, KPMG, Enemærke & Petersen og mange flere i nabo bygningen.

Skal vi hjælpe jer med jeres næste lejemål?

Billederne er derfor reference fotos.
Dette prospekt tager udgangspunkt i 1. sal. Størrelserne kan variere på de forskellige etager. Det er muligt at sammenlægge flere lejemål alt efter behov.