Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager til leje i Holte

86 m2 lager i Holte til leje

Lager til leje i 2840 Holte

Velkommen til dette lyse kælderlejemål, centralt i Holte. Lejemålet er beliggende på Øverødvej, og har gode til og frakørselsmuligheder, egen kælderskakt og indgang. Der er højt til loftet og lysskakte mod gaden og store vinduer mod gården, der gør lejemålet meget anvendeligt til mange formål. Det kan f.eks. være webshop, showroom, undervisning eller lager.

Der er adgang til vand i lejemålet og desuden eget toilet ved bagtrappen. Lejemålet har tidligere været lidt fugtigt, men er i gang med at blive tørret op og der kan relativt enkelt etableres ventilatorer, der gør lejemålets indeklima endnu bedre. Der er mulighed for at opsætte reklamebanner på ejendommens gavl, hvis du ønsker at reklamere for din forretning. Det er muligt at leje en p-plads i gården og ellers er der en stor parkeringsplads på den anden side af Øverødvej, hvor I, jeres kunder eller elever kan parkere bilen. Der er ligeledes gode offentlige transportmuligheder på Øverødvej og Kongevejen, og så ligger Holte Station kun 600 m fra lejemålet. Lejemålet er indrettet med pudsede lofter og vægge og en kombination af beton og klinkegulv. Nabobutikkerne i området er Homemate og Paradis, et par ejendomsmæglere, en barber og et solcenter og yderligere et par restauranter. Foruden dette lejemål, er der også en ledig butik i stueetagen mod Øverødvej. Se mere på [xxxxx] Har lejemålet fanget din interesse, så kig nærmere på billederne, eller kontakt os i dag for en dialog eller en fremvisning.