Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Andet til leje i Taastrup

2141 m2 andet i Taastrup til leje

Nordeuropas største markedsplads og distributionscenter for frugt/grønt, blomster/tilbehør og andre relaterede fødevarer

Lejemålet/indretningen

Alle lejemål er i modulære bygninger, der tillader en høj grad af fleksibilitet.

Der findes lejemål i tre forskellige haller, hvorfor der er stor fleksibilitet ift. hvor jeres forretning vil kunne passes bedst ind. Der er til stort set alle lejemål god adgang via porte og ramper.
Der er ligeledes muligheder for at opsætte egne kølerum, lave indskudte dæk, lave mindre kontor. Uanset behovet for indretning, så kan der findes gode løsning i Cph Markets.

Der findes i dag både de mere klassiske stadeholder, men også virksomheder som Frugtkurven der hver dag levere frisk frugt direkte til de danske virksomheder.

Mellem hallerne er der parkeringspladser til vare- og personbiler, samt færdselsarealer, således de handlende kan færdes mellem bygningerne. Ved indgangen til hallerne er der monteret et bomsystem, der sikrer, at uvedkommende ikke kommer ind på arealet.

For at bevare sikkerheden i området er hele området lukket af med hegn og en portvagt.

Historie

Efter mere end et halvt århundrede i Valby var Grønttorvets vækstmuligheder udtømte, og der var brug for mere plads, bedre logistik og moderne servicefaciliteter. Så på en ekstraordinær generalforsamling 26. juni 2013 besluttede 127 medlemsvirksomheder (cirka 93%) i Grønttorvet i København at opføre Nordeuropas største markedsplads og distributionscenter for frugt/grønt, blomster/tilbehør og andre relaterede ...