Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Middelfart

109 m2 butik i Middelfart til leje

174 m2 butikslokale i smuk restaureret ejendom

Med en god beliggenhed centralt på gågaden, og med blandt andet Imerco som nærmeste nabo, er der nu mulighed for at leje et 109 m2 regulært butikslokale i en af gågadens flotteste ejendomme, og med bredt facadeforløb med store vinduer.
Lejemålet kan benyttes til butik, eller til eksempelvis sandwich- og/eller juicebar, eller andre fødevarer, der ikke kræver særlig indretning af køkkenfaciliteter. Der er en hyggelig gård bag lejemålet, der kan benyttes af lejer efter nærmere aftale.
Udover butikslokalet er der toilet og baglokale med the-køkken.

Middelfart som handelsby: Middelfart er en særdeles attraktiv handelsby, hvor eksempelvis både Normal, Only og senest pr. 1. november 23 Name It, har valgt at åbne butikker på grund af den attraktive kundestrøm. Udover kædebutikker er der mange specialforretninger, der er med til at gøre Middelfart til den attraktive by den er, som blandt andet udmønter sig i særdeles mange tilflyttere fra det meste af landet.

Året rundt er der oplevelser for store og små rundt omkring i byen - Middelfart er altid værd at besøge. Hele sommeren er der eksempelvis musik enten på Gammel Torv eller på Nytorv, der afholdes Klimafolkemøde, æblefestival, torvedage på Gammel Torv og meget andet.

Langs butikkerne i gågaden finder du porte ind til baggårdene bag de historiske bygninger, hvor endnu flere små butikker og værksteder dukker op.