Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Andet til leje i Åbyhøj

448 m2 andet i Åbyhøj til leje

Lejemål med fuld udnyttelse af m²

Lejemålet har været udlejet til samme virksomhed siden 2003, hvor indretningen primært har været i form af cellekontorer. I forbindelse med istandsættelsen af lejemålet, ændres indretningen betydeligt så det fremstår mere tidssvarende.

Hele lejemålet er på nuværende tidspunkt på i alt 824 m², men opdeles nu, hvoraf dette er den fremtidige halvdel. Her er store vinduesfacader mod syd med dejligt lysindfald det meste af dagen. Derudover en god loftshøjde som først rigtigt kommer til udtryk når der åbnes og etableres storrumskontor. I forbindelse med moderniseringen, vil der samtidig ske afrensning en betonsøjle, vinduesrammer mv. for at skabe et mere moderne udtryk og underbygge den industrielle og historiske fortid. Alt i alt, et lejemål med utrolig gode muligheder.

Da lejemålet først skal moderniseres inden indflytning, vil der samtidig være medindflydelse på den nye indretning. Som udgangspunkt vil lejemålet dog blive indrettet som en kombination af storrumskontor, samtalerum samt dertilhørende mødelokaler. Derudover vil der være intern frokoststue og 3 toiletter.