Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Køge

336 m2 butik i Køge til leje

SÆRTILBUD: Bliv en del af Kastanjegaarden

Lejerabat i perioden frem til d. 31. december 2024!

Området:
I den gamle bydel i Køge centrum, i Kastanjegaarden (Vestergade 19-21), ligger dette lejemål på 336 m2.

Kastanjegaarden er en hyggelig tilbagetrukket gårdhave med indgang direkte fra Vestergade, og med gode parkeringsmuligheder bag Kvickly, hvilket er med til at skabe en hel del forbipasserende, og potentielle, gæster/kunder.

Kastanjegaarden byder i forvejen på flere forskellige muligheder med en mexicansk restaurant (Tacos Locos), en tapas- og vinbar (Vin-O), samt en sushi restaurant (Hofu), som alle danner ramme om et hyggeligt og stemningsfyldt gårdmiljø i sommerhalvåret.

Lejemålet kan bruges til alle former for butik, café, restaurant og lignende – så længe det ikke er i direkte konkurrence med de øvrige lejere.

Om lejemålet:
Lejemålet udgør 336 m2, og rummer talrige muligheder for enten at drive en café, butik, showroom eller lignende. Ved lejemålets entré træder man ind i en fordelingsgang med garderobe, toiletter, et aflukket kontor og 3 gode lokaler, som nuværende lejer (Café Brætspil) har anvendt som “lege-område” for børn og et privat spillerum til grupper.

For enden af gangen træder man ind i lejemålets primære lokale. Et stort, åbent og højloftet lokale på ca. 150 m2 med plads til mange besøgende ad gangen, hvad enten man vil anvende lokalet som café, bar, butik eller showroom. Herfra kan man tilgå lejemålets køkken og bagloka...