Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhotel til leje i Hellerup

10 - 1000 m2 kontorhotel i Hellerup til leje

Fleksibel arbejdsplads i Regus Tuborg

Højteknologiske kontorer med fremragende kystudsigt
Giv din virksomhed en pragtfuld kulisse ved majestætiske Tuborg Boulevard 12, hvor der er skønne udsigter over Øresund, som er vandstrækningen mellem Danmark og Sverige. Nyd godt af en fornem beliggenhed tæt på Tuborg Havn. Stedet er en kort køretur fra byens centrum og tæt på lufthavnen, så det er ideelt til at være vært for gæster.

Få inspiration til nye tanker ved de højteknologiske og velbelyste arbejdspladser, der er designet rundt om et spektakulært centralt atrium. Der er masser at nyde ved frokosttid eller efter arbejde, da området byder på caféer, restauranter ved vandet og Ryvangen Naturpark.

Hos Regus Tuborg kan vi hjælpe med:

• Kontorplads: Private, fuldt møblerede og udstyrede kontorer til én person eller en hel virksomhed, og som er tilpassede dine behov. Muligheder spænder fra servicerede til skræddersyede kontorpladser til backuppladser ifm. katastrofer og dagkontorer – med adgang efter behov.

• Coworking: Vores coworking-pladser er designede til samarbejde, og der er taget hånd om alle de små detaljer. Reservér et fast skrivebord eller gør brug af hot-desking, og åbn din virksomhed op for nye muligheder.

• Mødelokaler: Vores mødelokaler tilbyder det perfekte sted til din næste salgstale, dit næste interview eller din næste workshop. Lokalerne har al den seneste teknologi, catering, hvis du får brug for det, og et imødekommende supportteam, der s...