Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Lager, kontor, produktion til leje i Kolding

1120 m2 lager, kontor, produktion i Kolding til leje

Lager og kontor udlejes i industrikvarter i Kolding S

Ejendommen er beliggende få minutters kørsel fra motorvejsnettet ved Kolding S, i et aktivt og attraktivt industriområde. Området består af en lang og bred række af virksomheder i forskellige størrelser.

Lejemålet er en del af en større ejendom, hvor resten er udlejet til primært dækopbevaring. Lejemålet består af en produktions-/lagerhal på ca. 1.000 kvm. samt en administrationsdel på ca. 120 kvm.

Du ankommer først til administrationsafsnittet, hvor der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren. Gennem entréen, som indeholder et personale/kundetoilet, kommer du enten til kontordelen og/eller produktions-/lagerhallen. Kontorerne fremstår lyse og venlige, med hurtig adgang til produktionen.

Produktions-/lagerhallen har en loftshøjde på ca. 9,2m til kip og en sidehøjde på 4,5m. Den isolerede hal har adgang fra entréen, og der er adgangsveje udefra via en 6 x 6,3m el drevet alu port samt to almindelige døre.

Der er mulighed for at opdele lejemålet, såfremt I udelukkende har brug for at leje lageret/produktionen. Der er ligeledes mulighed for at leje yderligere kontor, samt udenomsplads ved indhegnet areal bag bygningen.