Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, klinik til leje i Århus N

442 - 2078 m2 kontor, klinik i Århus N til leje

Veleksponeret og markant kontorlejemål ved ydre Ringvej

Er du på udkig efter et prominent kontorlejemål med høj reklameværdi? Byggeselskab Mogens de Linde udbyder nu lyse og rummelige kontorlejemål i fleksible størrelser fra 450 - 2.000 m2, i den Aarhus-kendte murstensejendom ved krydset mellem ydre Ringgade og Paludan-Müllers Vej.

Området

Ejendommen har en yderst attraktiv beliggenhed midt imellem Aarhus C og Skejby. Lejere vil nyde godt af stor eksponering mod hovedvejene Paludan-Müllers Vej og ydre Ringvej hvor der dagligt passerer mere end 30.000 biler, hvilket sikrer synlighed og tilgængelighed. Desuden er ejendommen i nærheden af IT-byen Katrinebjerg, som huser en række førende IT-virksomheder samt Journalisthøjskolen og Aarhus Universitet. Skejby Business Park, det største erhvervsområde uden for Aarhus C, ligger også inden for kort afstand. Motorvej Aarhus Syd og E45 er blot 6 min. i bil fra ejendommen.

Ejendommens placering sikrer hurtig adgang til det overordnede vejnet i Aarhus, og der er gode busforbindelser med bus 2A og 6A, hvoraf sidstnævnte har stoppested lige ved siden af ejendommen og afgange hvert tiende minut.

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1999 som domicil til den danske fabrikant af vindmøller ”Vestas Wind Systems”. I dag huser ejendommen bl.a. Bygningsstyrelsen, Laros Ejendomsadministration og Min Bolig Handel.

Ejendommen er med sin langstrakte facade mod Ringgaden, udført i gule mursten og mørk hårdttræsbeklædning, en markant og kendt e...