Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik, showroom, kontor til leje i Hellerup

119 m2 butik, showroom, kontor i Hellerup til leje

Lejemål for den kræsne lejer med stor eksponering for forbipasserende

Dette lejemål henvender sig til den kræsne lejer, da beliggenhed og stand ligger i den absolut høje ende. Lejemålet er gennemrestaureret og kun de bedste materialer er anvendt.

Lejemålet, der er beliggende på hjørnet af [xxxxx] og Ved Eltham, har store facadevinduer samt transparent indgangsdør og fremstår som et lyst og behageligt sted at opholde sig. Foruden indgangsdøren er der adgang til lejemålet via et facadevindue, der er opført som en portdør, som kan skydes til siden så fx biler kan udstilles fra lejemålet.

Nuværende lejer driver high-end leasing- og bilfirma fra adressen og har etableret sig med et ekstremt højt indretningsniveau. Dette både hvad angår valget af materialer som møbler, hvor køkken, toilet og badeværelse er indrettet med luksusprodukter fra Italienske Boffi.

Lejemålet er inddelt i et større showroom, toilet, badeværelse, køkken & kontor samt loungeområde. Lejemålet er beliggende i en veldrevet og vedligeholdt ejendom opført i 1937 tilhørende andelsboligforeningen AB Eltham.

Udendørsarealet foran lejemålet tilhører andelsboligforeningen AB Eltham og det kræver særskilt tilladelse af anvende dette. Det kræver ligeledes en godkendelse fra foreningen såfremt lejer ønsker at benytte lejemålet til cafe eller lignende.

Lejemålet er beliggende mellem Hellerup og Østerbro i postnummer 2900 Hellerup i Gentofte kommune.

Lejemålet har en meget høj synlighed for de ca. 14.500 bilister, der dag...