Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor til leje i Herlev

250 m2 kontor i Herlev til leje

Udlejning af kontorpladser (1-5 stk) hos byggerådgivningsvirksomhed

Vi ønsker et kontorfællesskab med forskellige byggefaglige kompetencer, så derfor udlejer vi op til 5 kontorpladser til de rette personer.

Vi er lige nu 2 virksomheder, som bor sammen på Ellekær 6E i Herlev. MMAKE er en rådgivningsvirksomhed specialiseret i renovering af større boligejendomme, samt WEDKON Byggerådgivning, som beskæftiger sig med byggerådgivning til private og forsikringsselskaber. Vi er bygningskonstruktører med forskellige byggebaggrunde, samt VVS-installatører/-ingeniører og folk med kompetencer indenfor kloak og klimatilpasning. Vi er 10 personer i alt.

Vi har gode lyse lokaler, mødefaciliteter, parkeringspladser, frokostordning med mad ude fra, samt en lounge til fredagsbaren eller et spil dart/bordfodbold.

Vi håber at kunne finde andre ligesindede byggefaglige personer, fx arkitekter eller rådgivere indenfor miljø, brand, statik eller energi? Er det ikke lige jer, men kunne I godt se os bo sammen alligevel, så skriv endelig og vi kan tage en kop kaffe sammen.