Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontor, butik, showroom til leje i Vejle Centrum

150 - 498 m2 kontor, butik, showroom i Vejle Centrum til leje

Vejle Centrum: 498 m2 Lokaler på 2. sal i Paladspassagen

Nu har du chancen for at leje en imponerende ejendom midt i hjertet af Vejle!

Disse velholdte lokaler, der tidligere har været anvendt til uddannelsesformål, og strækker sig over 498 m2.
Ejendommen er oplagt til en bred vifte af aktiviteter såsom holdtræning, kurser, kontorfaciliteter og meget mere.

Beliggenhed:
Placeret på 2. sal i Paladspassagen, nyder du godt af den strategiske beliggenhed med Føtex på den ene side og gågaden på den anden. Parkering er bekvemt tilgængelig ved Alberts P-hus, hvor de første 2 timer er gratis. Efterfølgende tilbyder p-huset 9 kr i timen eller 600 kr. om måneden via en særskilt aftale med p-huset.

Faciliteter:

Elevator
Fuldt udstyret køkken
Toiletter
Fleksible indretningsmuligheder

Muligheder:
Disse lokaler er velegnede til en bred vifte af formål, herunder kurser, holdtræning og kontoraktiviteter. Har du allerede en vision for, hvordan disse lokaler kan understøtte din virksomhed eller aktivitet? Så tøv ikke med at kontakte Boax Ejendomme.

Service:
Vi er her for at gøre din oplevelse så problemfri som muligt. Kontakt os for en fremvisning af ejendommen, og lad os guide dig gennem de fantastiske muligheder, disse lokaler har at tilbyde.

Tag det næste skridt mod din virksomheds succes og skab de perfekte rammer for dine aktiviteter i hjertet af Vejle. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en rundvisning!