Erhvervslejemaal.com

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Klinik, butik, kontor til leje i Vejle Centrum

136 m2 klinik, butik, kontor i Vejle Centrum til leje

136m2 lokaler i hjertet af Vejle

Drømmer du om at starte din egen klinik eller udvide din eksisterende forretning? Denne unikke ejendom på 136 m2 ved Paladspassagen i det pulserende Vejle venter på dig!

Beliggenhed: Centralt placeret ved Paladspassagen, er dette den perfekte adresse for en klinik eller en helt tredje ting, som I ønsker at benytte faciliteterne til. Området er kendt for sit livlige miljø og tiltrækker et konstant strøm af potentielle kunder.

Ejendommen: Med 136 m2 plads har du rigelig plads til at udfolde din kreativitet og imødekomme dine klienters behov. Lyse og rummelige lokaler giver mulighed for en indbydende atmosfære, der vil tiltale både eksisterende og nye klienter.

Muligheder: Udover at fungere som en klinik, åbner denne ejendom også dørene for et væld af muligheder. Fra beauty og klinikcenter til skønhedssalon eller endda et showroom - dine drømme kan blive til virkelighed her.

Potentiale: Med den stigende efterspørgsel på sundheds- og skønhedsydelser er dette det ideelle tidspunkt at investere i en ejendom som denne. Udnyt potentialet i et område, der konstant oplever vækst og udvikling.

Kontakt Boax Ejendomme i dag for at planlægge en rundvisning og opdag, hvordan denne ejendom kan blive din nøgle til succes i Vejle!